Här kommer du till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Om HS
Helsingborgs Simsällskap består av huvudföreningen samt ett helägt aktiebolag (Filborna Arena AB). 
 
HELSINGBORGS SIMSÄLLSKAP
Helsingborgs Simsällskap (HS) är moderföreningen och i denna del bedrivs vår kursverksamhet (babysim, simskolor, vuxensim, mm). I HS ligger naturligtvis även vår stora tävlingsverksamhet. Föreningen har ca. 5 000 medlemmar vilket gör oss till en av de absolut största simföreningarna i landet. Vi har en jämn fördelning mellan tjejer och killar i verksamheten.
 
FILBORNA ARENA AB
I detta aktiebolag ligger vår anläggningsdrift. 1 februari 2008 köpte vi Filborna Sim och Sporthall efter att ha drivit anläggningen sedan 1992. Utbyggnaden av Filborna anläggningen startade 1 augusti 2009 och blev klar i november 2010. En kompletterande utbyggnad med nya omklädningsrum och träningsytor stod klar januari 2013. Nu rymmer anläggningen Sveriges modernaste simarena med 4 bassänger. Dessutom finns det en gym- och friskvårdsdel som erbjuder alla tänkbara träningsformer.
 
Loggor

Här kan ni ladda ner HS loggor i olika format beroende på vad ni ska använda det till.

 

Färg eps-format (CMYK):  HS_logo_CMYK.eps »

Färg eps-format (PMS):  HS_logo_PMS.eps »

Svart EPS:  HS_logo_BLACK.eps »

 

 
Vi samarbetar med