SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Välkommen till Helsingborgs Simsällskap!
 
Här hittar du alla föreningsnyheter och annan medlemsinformation på ett och samma ställe! Vårt huvudfokus ligger på att hemsidan ska vara enkel att navigera för dig som besökare så du lätt hittar den information du söker, vare sig det är information om simskolan, träningstider för tävlingsgrupperna, baby- och minisim, information om läger och tävlingar - eller vuxensimkurser! Hemsidan är även anpassad för både desktop, mobil och surfplatta.
 
Vill du stötta klubben? Då kan du antingen bli stödmedlem eller sponsor!

 

Inbjudan till LH-Games 2022
2022-05-24 10:49

Nu finns inbjudan till årets LH-Games här

Årsmöte 2022 är avklarat!
2022-04-07 13:12

Tack till alla som deltog på årsmötet! Richard Nilsson omvaldes som Ordförande och tre nya ledamöter valdes in i styrelsen: Anders Jönsson, Henriikka Airaskorpi och Ola Möller. Styrelsen 2022 ser härefter ut som följer:

 

Richard Nilsson, Ordförande

Magnus Jälminger, Vice Ordförande

Daniel Frisk, Kassör

Frida Svensson, Ledamot

Fredrik Monell, Ledamot

Elizabeth Karlsson, Ledamot

Anders Jönsson, Ledamot

Henriikka Airaskorpi, Ledamot

Ola Möller, Ledamot

 

Astrid Åbergs Eldsjälspris för 2021 delades ut av Helena Åberg till Helen Hallbäck.

 

Årets Funktionär 2021 tilldelades Bo Lindén.

Nya kurser för vuxna
2022-03-14 18:10

Sugen på simma Open Water i sommar?
Vill du lära dig att simma ?
Vi har nu släppt platserna till kurser i Open Water. Vi har flera kurser för olika nivåer och de vänder sig till både till dig som är nybörjare och till dig som redan gjort din debut på Open Water men vill ha tips och råd om hur du kan förbättra din Open Water simning. Vi har även släppt platser till "Maxa din teknik"- där du i en lite grupp får hjälp med hur du kan förbättra din teknik.  För dig som ännu inte lärt dig att simma har vi nu släppt platser till kursen som börjar i slutet av april! 

Missa inte tillfället! Gå in och boka !

Simspirera®
2022-03-10 19:26

Simspirera® ska verka för att inspirera barn och ungdomar till ett aktivt liv inom simidrott, att stimulera en tydlig simsatsning och skapa bättre förutsättningar för en fortsatt elitsatsning efter gymnasieåldern.

 

Vi vill med Simspirera® att ledare och ideellt aktiva ska hitta ännu starkare drivkrafter för ett stort och långtgående engagemang inom simidrotten.

 

Genom initiativ och evenemang vill vi stödja individer, grupper och lyfta fram prestationer för att skapa en Simspiration som driver HS och Simsverige framåt. Läs mer här: www.simspirera.se

Nytt samarbete med HIF!
2022-02-21 11:45

Nu finns möjligheten att vara publikvärd på HIF match och samtidigt stötta HS! Vid anmälning på nedan länkar till vårens matchschema säkerställer vi rätt bemanning på HIFs hemmamatcher och samtidigt utgår en ersättning till Helsingborgs Simsällskap.

 

Uppdraget som publikvärd innebär att hälsa publiken välkommen, vara behjälpliga och kontrollera biljetter vid öppningarna till läktarna.

 

Det finns också behov för grindvakter (på marken runt planen) där man ska sitta och kolla så publik inte använder grindarna.

 

Publikvärdarna ska INTE agera vid problem av något slag, då tillkallas ordningsvakterna.

 

Som publikvärd på HIFs matcher får du en mat/dryck-kupong som kan nyttjas i kioskerna (korv eller hamburgare samt läsk/vatten). Dessutom är det möjligt att erhålla upp till 2 matchbiljetter till samma match (anmälan till HIF senast 3 dagar före matchdag). OBS! Gäller inte matcher som klassas ”högintressanta” som premiären, derby eller avgörande slutomgång.

 

Vill du och kanske en kompis (min. 18 år) vara publikvärdar? Anmäl dig/er på länken nedan, först till kvarn! Finns 36 platser och 3 reservplatser per match.

 

HIF-AIK söndag 29 maj kl. 17:30 Anmälningsformulär

Ladda ner medlemsappen
Senaste från Facebook
 
Vi samarbetar med