SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Välkommen till Helsingborgs Simsällskap!
 
Här hittar du alla föreningsnyheter och annan medlemsinformation på ett och samma ställe! Vårt huvudfokus ligger på att hemsidan ska vara enkel att navigera för dig som besökare så du lätt hittar den information du söker, vare sig det är information om simskolan, träningstider för tävlingsgrupperna, baby- och minisim, information om läger och tävlingar - eller vuxensimkurser! Hemsidan är även anpassad för både desktop, mobil och surfplatta.
 
Vill du stötta klubben? Då kan du antingen bli stödmedlem eller sponsor!

 

Privatlektion
2022-01-19 17:10

Nu går det att boka privatlektion i vecka 3, 4 och/eller 5. Du hittar vilka dagar och tider som finns på vår bokningssida https://sportadmin.se/book/?F=C1CE3DDA-CA73-4F3A-8E1F-EDB4E8C90D61

 

Våren 2022
2022-01-11 16:05

I nästa vecka kommer vi att kunna starta upp vårt baby- och minisim, medley samt vuxenverksamhet 

Titta i er mailkorg så ni vet vilka restriktioner som gäller för just er. Vi hoppas att kunna starta simskolan någon gång i februari månad beroende på restriktioner från FHM. Anledningen till att simskolan ännu inte kan starta är den begränsade ytan i omklädningsrummen.

 

SumSim Riksfinal 2022 till Helsingborgs Simsällskap!
2021-11-15 10:37

Vi är glada att berätta att Helsingborgs Simsällskap ska stå som värd för SumSim Riksfinalen 2022!

 

Ungdomsmästerskapet kommer simmas 9-11 december 2022 på Filborna Arena. Sätt redan nu kryss i kalendern, detta vill ni inte missa! 

Nytt avtal med Dirma!
2021-11-12 13:42
 
Vi påminner om rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten!
2020-11-20 09:54

Vi vill påminna om riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten - VIKTIGT att vi hjälps åt att minska risken för smittspridning. Håll avstånd och ta personligt ansvar! 

 

Stanna hemma från träning när du är sjuk och har ett eller flera av följande symtom: 

 • hosta 
 • feber 
 • andningsbesvär 
 • snuva 
 • nästäppa 
 • halsont 
 • huvudvärk 
 • illamående 
 • värk i muskler och leder 
 • nedsatt lukt- och smaksinne 
 • diarré 

 

Har man som barn symtom kortare tid än 24 timmar skall man stanna hemma ytterligare två dygn efter att symtomen går över. Detta för att vara säker på att man är frisk innan man återgår till skolan och träningen. 

 

Har man symtom längre tid än 24 timmar skall man stanna hemma som om man har covid-19 tills man har varit feberfri i två dygn och det har gått minst sju dygn sedan man blev sjuk. 

 

Har man lämnat prov för att ta reda på om man har covid-19 är det VIKTIGT att man stannar hemma tills man har fått svar på provet. 

 

Tack för förståelsen! 

 

Ladda ner medlemsappen
Senaste från Facebook
 
Vi samarbetar med