Här kommer du till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Välkommen till Helsingborgs Simsällskap!
 
Här hittar du alla föreningsnyheter och annan medlemsinformation på ett och samma ställe! Vårt huvudfokus ligger på att hemsidan ska vara enkel att navigera för dig som besökare så du lätt hittar den information du söker, vare sig det är information om simskolan, träningstider för tävlingsgrupperna, baby- och minisim, information om läger och tävlingar - eller vuxensimkurser! Hemsidan är även anpassad för både desktop, mobil och surfplatta.
 
Vill du stötta klubben? Då kan du antingen bli stödmedlem eller sponsor!

 

Nu är det dags för funktionärsuppdatering!
2023-01-24 07:46

Nu har vi öppnat upp anmälningssida för att gå uppdateringsutbildning för funktionärer. 

För att kunna behålla sin licens behöver denna uppdatering genomföras regelbundet. 

Samtliga funktionärer måste senast 31 mars 2023 ha deltagit på en uppdatering för att behålla sin licens som funktionär. Den nya uppdateringen är sedan giltig till 31 mars 2026.

 

Gå in och anmäl dig redan nu på en av nedan 3 länkar för att säkra din plats. Det kommer finnas möjlighet att delta digitalt också.

 

Länk 2 februari kl. 18:00-19:30

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1727153

 

Länk 9 februari kl. 18:00-19:30

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1727156

 

Länk 1 mars kl. 18:00-19:30

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1727157

 

Vad händer om man inte går uppdateringen? Då kommer du bli borttagen från funktionärsregistret och skulle du då vilja stå som funktionär behöver du gå utbildningen på nytt igen. 

 

Utbildare är Helen och Jens Hallbäck.

Ny ryggsäck!
2023-01-11 10:03

Nu kan du beställa vår nya ryggsäck!

 

Länk till beställningssidan

Specialerbjudande tävlingsdräkter!
2022-11-30 12:21
Övre bildraden är Intent Openback dräkter. Nedre bildraden är Valor Openback dräkter.

Specialerbjudande på Speedo Fastskin LZR tävlingsdräkter och byxor! Nu har du möjlighet att köpa Speedo tävlingsdräkt och byxor till specialpris - endast fåtal kvar:

 

Intent Openback Green/Teal Storlek 22-23 1 950 kr
Intent Openback Red/Black Storlek 23 1 950 kr
Intent Openback Violet/Fluorescent Storlek 23 1 950 kr
Intent Closedback Vioilet/Fluorescent Storlek 25 1 950 kr
Valor Openback Green/Teal Storlek 23 1 950 kr
Valor Openback Red/Black Storlek 23 1 950 kr
Valor Openback Violet/Fluorescent Storlek 23 1 950 kr
Intent Jammers Black/Gold Storlek 22-23 1 400 kr

 

Maila kansli@hssim.com för beställning.

Eldsjäl 2.0
2022-10-20 13:12
Perica Milos från Helsingborgs Simsällskap

Visste ni att Perica inte bara står på bassängkanten utan även är med i ett projekt som heter Eldsjäl 2.0 - för framtidens ledarskap?  I hård konkurrens bland ledare från alla idrotter mellan 18 och 25 år blev han en av Svensk Simidrotts två deltagare.  Med sin breda bakgrund i simning  ( Perica har varit ledare i nästa all av HS verksamhet)  är vi inte förvånade att just han fick denna möjlighet.  

Vi önskar dig, Perica lycka till med projektet och hoppas att du kommer att dela med dig av allt spännande som du kommer att får vara med om. Här kommer några ord från Perica själv. 

Eldsjäl 2.0 är en ledarskapsutbildning där vi både får lära oss om ledarskap och samtidigt reflektera kring och utveckla vårt eget ledarskap. Därutöver går utbildningen ut på att vi får lära oss att driva förbättringsarbete genom att bedriva ett eget projekt inom idrottsverksamheten. Utbildningen riktar sig till unga ledare 18–25 år gamla. Det innebär att man under utbildningens gång får lära sig om bland annat idrottens mål 2025, ledarskap, normmedveten idrott och motivation parallellt med genomförandet av sitt projekt.

Projektet som jag har valt att genomföra är riktat till simträningsverksamheten och genomförs med de äldsta simmarna i S-verksamheten. Pilotprojektet har syftet att undersöka huruvida införandet av landträning, i form av styrke- och rörlighetsträning, kan ha en positiv effekt gällande intresset för simning. Därutöver är förhoppningen att få reda på om införandet kan leda till att fler väljer att stanna kvar inom föreningslivet i det långa loppet.

Samarbete med Flügger Färg
2022-06-30 11:01

Stöd din förening - Handla hos Flügger Färg

När du ska renovera kan du som HS medlem spara minst 20% rabatt på färg, tapet och verktyg samtidigt som föreningen stöds.

 

Besök Flügger färgbutiken på Ängelholmsvägen 36  och ange föreningens namn innan du betalar. Du får då minst 20% rabatt och föreningen får minst 5% i stöd för ditt köp.

 

Flügger erbjuder ett brett sortiment av färg, spackel, tapeter och färgverktyg av hög kvalitet. Flügger färgkedjan består av ca. 130 butiker i Sverige. Vi har hög kompetens, lång erfarenhet och står redo att ge dig råd och vägledning för just ditt måleriprojekt.

Ladda ner medlemsappen
Senaste från Facebook
 
Vi samarbetar med