Här kommer du till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Våra grupper

Till hösten kommer våra simträningsgrupper att ändras om lite, och detta hoppas vi ska leda till att fler väljer att simma längre hos oss och genom livet.

 

Det som vi väljer att ändra på är att vi baserar grupperna mer utefter det året man är född.

 

Det kommer att finnas tre olika variationer av grupperna och där kommer vi, tillsammans med tränarna för grupperna, att rekommendera vart vi tror er ungdom hade fått mest utav.

 

Vi kommer till största del att försöka anpassa den sociala delen till träningsdelen.

09-10, 07-08, samt 06 och äldre kommer att vara våra indelningar.

 

Vad betyder färgerna?

Vit = en träning i veckan

Blå = två träningar i veckan

Röd = tre träningar i veckan

 

Vad de olika grupperna innebär kan ni läsa mer om under varje grupps flik. 

 

Vår ambition är att hålla jämna grupper i ålder och simkunskap, grupper som skall få utmaningar och utveckling i sin simning. Simning är en grym sport, en sport man kan träna killar/tjejer samtidigt, en sport man kan ta ut sig rejält och en sport man kan finslipa detaljer men även bland de viktigaste; det är en sport man kan ha roligt i.


Tävling och att vilja tävla är en del i vår sport. 

Vill man tävla så kan man absolut göra det och jaga nya personliga rekord, men känner man att tävla inte är sin grej, så behöver man inte det.

 

Säsongen i S-spåret börjar i augusti och slutar i maj. De tider man har till hösten har man även till våren (kan hända små korrigeringar). Vi försöker hålla samma grupp under höstterminen och vårterminen men vi gör självklart små korrigeringar under resans gång på grund av utveckling och utrymme.

 
Vi samarbetar med