SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Nytt samarbete med HIF!
2022-02-21 11:45

Nu finns möjligheten att vara publikvärd på HIF match och samtidigt stötta HS! Vid anmälning på nedan länkar till vårens matchschema säkerställer vi rätt bemanning på HIFs hemmamatcher och samtidigt utgår en ersättning till Helsingborgs Simsällskap.

 

Uppdraget som publikvärd innebär att hälsa publiken välkommen, vara behjälpliga och kontrollera biljetter vid öppningarna till läktarna.

 

Det finns också behov för grindvakter (på marken runt planen) där man ska sitta och kolla så publik inte använder grindarna.

 

Publikvärdarna ska INTE agera vid problem av något slag, då tillkallas ordningsvakterna.

 

Som publikvärd på HIFs matcher får du en mat/dryck-kupong som kan nyttjas i kioskerna (korv eller hamburgare samt läsk/vatten). Dessutom är det möjligt att erhålla upp till 2 matchbiljetter till samma match (anmälan till HIF senast 3 dagar före matchdag). OBS! Gäller inte matcher som klassas ”högintressanta” som premiären, derby eller avgörande slutomgång.

 

Vill du och kanske en kompis (min. 18 år) vara publikvärdar? Anmäl dig/er på länken nedan, först till kvarn! Finns 36 platser och 3 reservplatser per match.

 

HIF-AIK söndag 29 maj kl. 17:30 Anmälningsformulär

 
Vi samarbetar med