Här kommer du till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Ny chefstränare!
2023-10-26
Oskar berättar: ”I mitt ledarskap gillar jag att arbeta med individualisering och se individen, dess specifika egenskaper och livssituation."

 

 

Vi är glada att kunna informera om att Oskar Davidsson har tackat ja till tjänsten som Chefstränare i Helsingborgs Simsällskap! Oskar tillträder tjänsten den 27 december 2023.

 

Oskar jobbar i dag som Huvudtränare i Växjö Simsällskap där han varit anställd sedan 2013. Oskar är ansvarig för klubbens mästerskapsverksamhet och har det yttersta ansvaret för utveckling av simmarna till nationell mästerskapsnivå. Parallellt med det jobbar Oskar som Specialidrottslärare med ansvar för NIU simningen.

 

Oskar har en bred utbildning inom idrotts-, hälso- och evenemangsbranschen med ledarskap, organisering och utveckling i centrum. Han har en filosofie kandidatexamen med inriktning mot Coaching och Sport Management, huvudområde idrottsvetenskap, och har kompletterat med pedagogisk utbildning för att erhålla lärarlegitimation i ämnet specialidrott.

 

Oskar berättar: "I mitt ledarskap gillar jag att arbeta med individualisering och se individen, dess specifika egenskaper och livssituation. Jag testar gärna nya vägar och tror på att det finns olika sätt för olika människor att nå sina målsättningar."

 

Oskar har styrkan att kunna se en helhetsbild och vikten av att alla delar i en idrottsklubb fungerar och förstår vikten av att det behöver finnas möjlighet till balans i vardagen för att skapa hållbarhet för både utövare och tränare. Genom idrotten har han utvecklats till en person som är strukturerad, lösningsorienterad och nyfiken.

 

Vi ser fram emot att välkomna Oskar till Helsingborgs Simsällskap!

 

 

Mvh Anne och Richard

 
Vi samarbetar med