Här kommer du till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Funktionärsinfo

 
Våra funktionärer utgör en viktig del av vår tävlingsorganisation.
Vi arbetar hårt för att utbilda och fortbilda våra funktionärer. Till en normal tävling behöver vi 30-40 funktionärer, så det är lätt att räkna ut att för många blir vi aldrig!


Ta chansen att komma med i gemenskapen och på köpet får du en grundlig utbildning i simningens ädla regelkunskaper. Nedan hittar du diverse information som kan vara till nytta. Info om kurserna hittar under utbildningar.

 

Evenemangskommittén

Syftet med Evenemangskommittén är att, på uppdrag av styrelsen, planera de evenemang som HS kommer att genomföra eller bidra till under det kommande verksamhetsåret. I arbetet ingår att göra både sportsliga och ekonomiska bedömningar för samtliga evenemang som ska ligga till grund för hela evenemangsplaneringen. Det ska uppföras genomarbetade evenemangsbudgetar och uppföljning av utfall.


Kommittén sammankallar och leder möten med evenemangsgrupper inför varje större evenemang (ÖM, LH Games, Speedo SM, Mästerskap etc).

 

Evenemangskommittén består av :

Richard Nilsson, Funktionärer, 0732-32 19 21

Anders Jönsson, Styrelsen, 070-940 99 45

Mats Åberg, Teknik, 0737-19 17 99

Lars-Olof Hansson, Sportsligt upplägg, 042-450 84 13

Anne Kjær Andersson, Klubbdirektör, 042-450 84 10

Annika Jeffsell, Kansli, 042-450 84 00

 
 
Vi samarbetar med