Här kommer du till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Intensivsimskola

Vad är intensivsimskola?

Den har ett annorlunda upplägg än vår traditionella simskola då i slutet av terminen simmar tre gånger i veckan under drygt tre veckor. Målsättningen med intensivsimskola skiftar givetvis beroende på vilken nivå barnen har när de börjar. I Intensivsimskolan har vi andra nivåer än i den vanliga simskolan. Aktuella datum hittar du på bokningnssidan

1.Sköldpaddan
En nivå där vi tränar på att
- doppa sig
-flyta i mag och ryggläge
(simmärken Baddaren Grön, Blå och Sköldpaddan)

2. Krabban

En nivå där vi tränar på att simma ryggsim och bröstsimsbentag varvat med de andra simsätten. Målet är att simma 10 m ryggsim (simmärken Bläckfisk samt Silver Pingvin).
 

3. Sälen
- en nivå där vi tränar mycket på tekniken i bröstsim givetvis varvat med andra simsätt.
Förkunskapskrav är Silver Pingvin.
Undervisningen sker både i djup och grund bassäng
(simmärken Guld Pingvin)

 

4. Valen
- en nivå där vi tränar på att simma längre. Det är för dig som kan simma 10 m ryggsim samt 10 m bröstsim och som vill träna på att simma längre.Vi tränar på alla fyra simsätt. Undervisningen sker i den djupa bassängen. (Simmärken Silver och Guldfisk samt motsvarande Brons, Silver och Guld Haj samt Simborgarmärket)


5. Siminlärning 14 -18 år

Siminlärning för dig som är mellan 14 och 18 år och som inte kan simma.

Undervisningen sker 3 gånger i veckan
Lektionerna är 30 min. Genom allsidiga övningar kommer barnen att få möjlighet att utveckla sin simning i alla fyra simsätten.

 
Vi samarbetar med