Här kommer du till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Eldsjäl 2.0
2022-10-20 13:12
Perica Milos från Helsingborgs Simsällskap

Visste ni att Perica inte bara står på bassängkanten utan även är med i ett projekt som heter Eldsjäl 2.0 - för framtidens ledarskap?  I hård konkurrens bland ledare från alla idrotter mellan 18 och 25 år blev han en av Svensk Simidrotts två deltagare.  Med sin breda bakgrund i simning  ( Perica har varit ledare i nästa all av HS verksamhet)  är vi inte förvånade att just han fick denna möjlighet.  

Vi önskar dig, Perica lycka till med projektet och hoppas att du kommer att dela med dig av allt spännande som du kommer att får vara med om. Här kommer några ord från Perica själv. 

Eldsjäl 2.0 är en ledarskapsutbildning där vi både får lära oss om ledarskap och samtidigt reflektera kring och utveckla vårt eget ledarskap. Därutöver går utbildningen ut på att vi får lära oss att driva förbättringsarbete genom att bedriva ett eget projekt inom idrottsverksamheten. Utbildningen riktar sig till unga ledare 18–25 år gamla. Det innebär att man under utbildningens gång får lära sig om bland annat idrottens mål 2025, ledarskap, normmedveten idrott och motivation parallellt med genomförandet av sitt projekt.

Projektet som jag har valt att genomföra är riktat till simträningsverksamheten och genomförs med de äldsta simmarna i S-verksamheten. Pilotprojektet har syftet att undersöka huruvida införandet av landträning, i form av styrke- och rörlighetsträning, kan ha en positiv effekt gällande intresset för simning. Därutöver är förhoppningen att få reda på om införandet kan leda till att fler väljer att stanna kvar inom föreningslivet i det långa loppet.

 
Vi samarbetar med