Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra
Välkommen till Helsingborgs Simsällskap!
Här hittar du alla föreningsnyheter och annan medlemsinformation på ett och samma ställe! Vårt huvudfokus ligger på att hemsidan ska vara enkel att navigera för dig som besökare så du lätt hittar den information du söker, vara sig det är information om simskolan, träningstider för tävlingsgrupperna, baby- och minisim, information om läger och tävlingar - eller vuxensimkurser! Hemsidan är även anpassad för både desktop, mobil och surfplatta.

Vill du stötta klubben? Då kan du antingen bli stödmedlem eller sponsor!

SM/JSM i simning inställt
2020-10-29 08:21

På grund av det rådande läget med ökad smittspridning av Covid -19 viruset och de nya lokala restriktioner som kommit för region Skåne så har Svensk Simidrott beslutat att ställa in JSM/SM i simning i Helsingborg den 11-15 november.

 – Vi har haft tät dialog med både RF, arrangörsklubben och arrangörsstaden, men i dagsläget finns det tyvärr ingen möjlighet för att genomföra tävlingen. Det är en utmanade tid för oss alla och vi behöver hjälpas åt att hålla i och hålla ut för att minska smittspridningen. Jag har full förståelse för att det innebär en besvikelse för våra idrottare och föreningar när förutsättningar förändras med kort varsel, och jag lider verkligen med dem, men detta är tyvärr den verklighet vi lever i just nu, säger Förbundschef Mikael Jansson.

Information från Skånes Simförbund angående Sum-Sim Region och Höstsimiaden
2020-10-28 13:46

Med start den 27 oktober så har Skåne fått nya skärpta lokala allmänna råd, dessa gäller fram till den 17 november till att börja med.

Med utgångspunkt i dessa restriktioner och efter information från RF och RF Sisu Skåne så har Tävlingskommittén och Skånesims styrelse tagit beslutet att vi tyvärr kommer att behöva ställa in Sum-Sim region i Ängelholm och Sjöbo samt Höstsimiaden.

 

Mer information om Sum-Sim Riks kommer så fort vi har fått information från Svenska Simförbundet.

Här finns länk till beslutet om de nya skärpta lokala allmänna råden:


FHMs beslut

Boka Intensivsimskola 23/10
2020-10-21 10:10
Klicka på länken här för att komma till bokningssidan för att boka vinterns Intensivsimskola
Ladda ner medlemsappen
Senaste från Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi samarbetar med