Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra
Välkommen till vår nya hemsida!
Nu kan vi stolt presentera vår nya hemsida!

Vårt huvudfokus ligger på att hemsidan ska vara enkel att navigera för dig som besökare så du lätt hittar den information du söker, vara sig det är information om simskolan, träningstider för tävlingsgrupperna, baby- och minisim, information om läger och tävlingar - eller vuxensimskurser!

På hemsidan hittar du alla föreningsnyheter och annan medlemsinformation på ett och samma ställe! Hemsidan är även anpassad för både desktop, mobil och surfplatta.

Vill du stötta klubben? Då kan du antingen bli stödmedlem eller sponsor!
Nyheter!
2020-09-20 10:53
Det blir SM/JSM på Filborna Arena i november! Vi är så glada och stolta över att stå som medarrangör för detta mästerskap tillsammans med Svenska Simförbundet. Extra speciellt är det i år eftersom sommarens mästerskap ställdes in på grund av coronapandemin.

Upplägget blir lite annorlunda, med damer/tjejer 11-12 nov och herrar/killar 14-15 nov, och inga lagkapper. Det blir ingen publik på plats, men istället kan loppen följas via livestreaming. Naturligtvis kommer vi noga följa alla rekommendationer och regler för att bromsa smittspridning.

Vi vet att både simidrottare och publik längtar efter tävling, och vi hoppas att kunna bjuda på en härlig simfest här i vårt vackra Helsingborg!

Att arrangera svenskt mästerskap är ett stort åtagande, speciellt under nuvarande omständigheter. Det hade inte varit möjligt för oss utan stöd från Svensk Simidrott/Svenska Simförbundet och Helsingborgs Stad. Tack!

Länk till SM-sidan
Ladda ner medlemsappen
Senaste från Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi samarbetar med