Här kommer du till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Guld Pingvinen 1
För att börja i Guld Pingvinen ska barnen ha färdigheter motsvarande Silver Pingvinen dvs kunna simma 10 m sammansatt ryggsim. Vi rekommenderar att barnet har fyllt 5 år
Nu kommer barnen att träna mer bröstsim. De simmar fortfarande både i den djupa och grunda bassängen. I Guld Pingvinen har vi mest fokus på bröstsimsbentagen men givetvis fortsätter barnen att träna på ryggsim och de andra simsätten. Att simma sammansatt bröstsim är svårt. Det gäller att koordinera arm och bentag och även få till andningen! Många behöver träna mycket på detta. I den djupa bassängen får de känna på hur det är att vara i vattnet utan att kunna sätta ner fötterna. När de kan hoppa i den djupa bassängen och simma 10 meter ryggsim och 10 meter bröstsim och simläraren står och tittar på kanten - då har de tagit Guld Pingvinen. 
I Guld Pingvinen tar man simmärket Guld Pingvinen 
 
Vi samarbetar med