Här kommer du till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Simsällskap
För alla, före alla andra

Stora Sjöhästen
För att börja i Stora Sjöhästen ska barnen ha färdigheter motsvarande Silver Pingvinen (Lilla Sjöhästen)  dvs kunna simma 10m sammansatt ryggsim. Barnen ska ha fyllt minst 7 år
Nu kommer barnen att träna mer bröstsim. De simmar fortfarande både i den djupa och grunda bassängen. I Stora Sjöhästen har vi mest fokus på bröstsimsbentagen men givetvis fortsätter barnen att träna på ryggsim samt de andra simsätten. Att simma sammansatt bröstsim är svårt. Det gäller att koordinera arm och bentag och även få till andningen! Många behöver träna mycket på detta. I den djupa bassängen får de känna på hur det är att vara i vattnet utan att kunna sätta ner fötterna. När de kan hoppa i den djupa bassängen och simma 10 meter ryggsim och 10 meter bröstsim och simläraren står och tittar på kanten-då har de tagit Guld Pingvinen. 
I Stora Sjöhästen tar man simmärket Guld Pingvinen 
 
Vi samarbetar med